Mijn Studiowerk

My homestudio

-Spijtig genoeg even uitgesteld-

Portret fotografie in Aarschot

Ik wil al super lang jullie dit vertellen!! De laatste maanden was ik terug aan het broeden op nieuwe projecten en dan voornamelijk op mooie tijdloze portretten. Mijn bureau is al een paar jaar ook mijn studio, maar het laatste jaar is dit door een paar persoonlijke redenen beetje op de achtergrond gegaan. Mijn focus (zoals je op de site merkt) is heel hard locatie fotografie, maar moderne portretfotografie blijft me bekoren.
Het gebruik van zacht licht in de studio en je tijd nemen om iemand op een prachtige manier te fotograferen is een kunstvorm op zichzelf.

Daarom was ik terug volop aan het investeren om mijn eigen studio te doen heropleven. Spijtig genoeg heeft een wel gekend virus beslist dat we dit even moeten uitstellen. Voor hoe lang weet ik nog niet. Ik ging komende maand beginnen met nieuwe portretreeksen om een nieuw portfolio uit te bouwen, maar voor nu ligt het allemaal stil. Toch kan ik het niet laten en wou ik een paar foto’s delen die jullie waarschijnlijk al op instagram gezien hebben. Dit zijn een paar portretten die ik gemaakt heb in mijn studio.
Ze zijn clean. Ze zijn minimalistisch. Ze zijn tijdloos.
En deze keer zijn ze ook van mijn prachtig gezin, en een portret van mij door mijn prachtige vrouw gemaakt.

Na het opbouwen van de portfolio wou ik een evenement organiseren waarbij je kon komen kennismaken met mij en mijn stijl van portretten op 31 mei 2020. Spijtig gaan we dit even moeten uitstellen.

Wil je op de hoogte blijven stuur dan zeker een mailtje naar:

info@stijnwillems.com




Informatie over gebruikt materiaal (affiliate links):
camera: Canon Eos R
Lens: RF50mm 1.2
Achtergrond statief van Falcon Eyes
Achtergrond kleur: Pink van Savage
Bewerkt met adobe lightroom en photoshop