Winterse familiereportage

Lauren & Charlotte

Familiereportage in Aarschot

Een jaar geleden contacteerde Leen me voor een fotoreportage van hun gezinnetje ter verwelkoming van Charlotte, het kleine zusje van Lauren. We hadden super veel geluk met het weer want ondank dat het februari was hadden we prachtig licht en veel zon. Iets waar ik heel graag met fotografeer.

Na de reportage heb ik aan Leen gevraagd om haar reactie neer te pennen:

 

Eind december kwam Charlotte, na een nogal pittige zwangerschap in ons leven. Een zusje voor Lauren en een ideaal moment voor ons om dit te laten vereeuwigen.

Met een klein beetje stress verwelkomde we Stijn bij ons thuis op de tot dan mooiste dag van’t jaar. Stress, want we willen die foto’s natuurlijk wel graag maar zijn totaal niet fotogeniek. Stress, want Lauren heeft een nogal sterke wil en is opstandige zoals dat hoort voor een 2 jarige, maar wat als ze zou tegen werken. Stress want Charlotje huilt veel en wat als ze dat hele tijd zou doen. Allemaal voor niks nodig want het was een super relaxte ervaring. Stijn fotografeerde ons gewoon zoals we zijn. Deed Lauren direct ontdooien en wist zelfs Charlotte met momenten stil te krijgen. Een hele leuke ervaring zonder ooit het gevoel te hebben geforceerd te zijn. En natuurlijk niet onbelangrijk: we vinden de foto’s super tof! Voor herhaling vatbaar. 
-Leen-